foto

Barbara McNair

  • nar. 4.3.1934
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 4.2.2007 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Neon Signs
1990 Osudový půvab
1971 Síť
1970 Říkejte mi pane Tibbsi
1969 Change of Habit
Lonely Profession, The (TV film)
Paroxismus
Stiletto
1968 If He Hollers, Let Him Go!
1966 Unkissed Bride, The
1963 Spencer's Mountain

TV seriály

1986 Redd Foxx Show, The (TV seriál)
1985 Hell Town (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 To Rome with Love (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Dokumentární

1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1971 The 23rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)
1969 Playboy After Dark (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
1967 Spotlight (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
1966 Dean Martin Summer Show, The (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1962 The Match Game (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Arlene Francis Show (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace