foto

Jean-Paul Savignac

  • nar. 8.5.1936 (83 let)
    Versailles, Yvelines, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Žít svůj život

Dokumentární

2007 Godard, l'amour, la poésie

Režijní filmografie

Filmy

1975 Liaisons perverses, Les
1965 Nick Carter et le trèfle rouge

Dokumentární

1973 Député
1967 Jean-Luc Godard
1964 Chroniques de France (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace