foto

Alexander Voulgaris

  • nar. 22.2.1981 (38 let)
    Athény, Řecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alexandros Voulgaris (1981, Athény) studoval filmovou režii, ale studia nedokončil a začal pracovat jako asistent. Skládal také hudbu pro film, divadlo a kluby. Jeho první krátký snímek Kali tapa karfitsa (2000) byl uveden na Nezávislém festivalu filmu a videa v New Yorku a na dalších festivalech a získal cenu ministerstva kultury na filmovém festivalu v Soluni. Režisérův hraný debut Klais? (2003) byl uveden na filmovém festivalu v Torontu, na Evropském filmovém festivalu v Chicagu, na Týdnu řeckých filmů v Mnichově a na filmovém festivalu v Soluni. Následoval experimentální snímek The Toronto Secret (2005). Roz je režisérův druhý hraný film a zahrál si v něm také hlavní postavu.

MFF Karlovy Vary

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kissing?
2014 Oi aisthimaties
2012 Higuita
2009 Špičák
2006 Roz
2004 Nevěsty
2003 Klais?

Režijní filmografie

Filmy

2016 Nima
2012 Higuita
2006 Roz
2003 Klais?

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 To Teleftaio Simeioma
2016 Nima
2012 Higuita
2003 Klais?

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Nima
2012 Higuita
2003 Klais?

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Higuita

Producentská filmografie

Filmy

2012 Higuita

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Higuita

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace