foto

Won-ik Lee

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Salameui adeul (TV seriál)
2014 SOS nareul goohaejwo (TV seriál)
2013 Geunyeodeului wanbyukhan haroo (TV seriál)
2010 락 Rock 樂 (TV seriál)
2009 Janghwahongryeon (TV seriál)
Saramui adeul (TV seriál)
2000 Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2005 Saeyasaeya (TV seriál)
2003 Geunyeoneun jjang! (TV seriál)
2000 Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky