foto

Jean-Louis Allibert

  • nar. 14.12.1897
    Paříž, Francie
  • zem. 16.12.1979 (82 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Les 2 papas et la maman
1979 Avoir été (TV film)
1978 Páni ouřadové (TV film)
1977 Vlastní minulost neznámá
1974 Les guichets du Louvre
1964 Fantomas
1958 Un drôle de dimanche
1956 Paris Canaille
1954 Si Versailles m'était conté
1952 Massacre en dentelles
1951 Demain nous divorçons
L'étrange Madame X
Noc je mým královstvím
1949 Rendez-vous de juillet
Škola nezbedníků
1947 Brigade criminelle
1946 Affaire du collier de la reine, L'
1945 Farandole
1943 Coup de feu dans la nuit
Donne-moi tes yeux
1942 Frédérica
Prince charmant, Le
À vos ordres, Madame
1939 Chemin de l'honneur, Le
1938 Historky Elysejských polí
Marseillaisa
1935 Cavalerie légère
La grande vie
Perfidie
1934 Jeunesse
Les deux papas
1933 Le bien-aimé Lanouille
Vacances conjugales
1932 Baroud
Claudie dompteuse
L'Affaire Blaireau
Le gamin de Paris
Les trois mousquetaires
Une fine partie
1931 Amour et discipline
Milión
Sola
1930 Paris la nuit
1929 Merveilleuse vie de Jeanne d'Arc, La
1928 L'occident
1927 Cousine de France
1926 Le Juif errant
1925 Calvaire de Dona Pia, Le
Der Maler und sein Modell
1924 Paris

TV seriály

1979 Lumière des justes, La (TV seriál)
1978 Une femme, une époque (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Les procès témoins de leur temps (TV seriál)
1976 Grand-père Viking (TV seriál)
1974 Accusée, L' (TV seriál)
Fargeot, Les (TV seriál)
Gil Blas de Santillane (TV seriál)
1973 La porteuse de pain (TV seriál)
Mohicans de Paris, Les (TV seriál)
Poker d'As (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky