foto

Benjamin Cantu

  • nar. 1978
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Sklizeň
2008 Im Prinzip (studentský film)

TV seriály

2018 Just Push Abuba (TV seriál)
Love Assistance (E03)
Asshole Utopia (E02)

Dokumentární

2015 Weil ich bin wer ich bin - Kunst und Homosexualität (TV film)
2013 Berliner Patient - Geheilt von Aids, Der (TV film)
2011 Die Angst vor den anderen
2010 Street art (TV film)
1993 Fremde Kinder (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Im Prinzip (studentský film)

Dokumentární

2017 1968mm (TV seriál)
2015 Weil ich bin wer ich bin - Kunst und Homosexualität (TV film)
2010 Street art (TV film)
1993 Fremde Kinder (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 #heuldoch - Therapie wie noch nie (TV seriál)

Dokumentární

2015 Weil ich bin wer ich bin - Kunst und Homosexualität (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky