foto

Xavier Durringer

  • nar. 1.12.1963 (56 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Paradise Beach
2018 Vrahův advokát (TV film)
2016 Ne m'abandonne pas (TV film)
Rappelle-toi (TV film)
2013 Rouge sang (TV film)
2011 Dobývání moci
Červená zima (TV film)
2009 Lady Bar 2 (TV film)
2007 Lady Bar (TV film)
2005 Chok-Dee
2002 Oreilles sur le dos, Les (TV film)
1999 Vilains, Les (TV film)
1997 J'irai au paradis car l'enfer est ici
1993 Nage indienne, La

TV seriály

2013 La Source (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Scalp (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Paradise Beach
2016 Rappelle-toi (TV film)
2013 Rouge sang (TV film)
2011 Dobývání moci

Herecká filmografie

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky