foto

Tošio Masuda

  • nar. 28.10.1959 (59 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Masuda Toshio, narozený 28. řijna 1959 je japonský hudební skladatel, který se proslavil především vytvořením znělek pro mnoho japonských pořadů.

Toshio hrával jako mladý na kytaru a na střední škole vytvořil se svým bratrancem rockovou kapelu. V roce 1974 dostal nabídku na podílení se velkého koncertu v Osace. 1976 dostal ocenění za píseň "Brother on ’A’ Water". Následovalo mnoho koncertů a televizních znělek a později i japonských serálů. Nejslavnější je anime NARUTO o chlapci, do kterého je zapečetěn devítiocasý liščí démon.

marien1039

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Gekijōban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chiteiiseki dattebayo!
2004 Naruto: Záchrana snežné princezny
1997 Hare tokidoki Buta

TV seriály

2018 Nobunaga no šinobi: Anegawa Išijama hen (TV seriál)
2007 Naruto (TV seriál)
Tabidachi (E220)
Yomigaetta kyūkyoku heiki (E219)
Fūjiwareta suna, Suiko no hangeki (E218)
další epizody (5)
2006 Naruto (TV seriál)
Keshi saritai kako (E215)
Torimodoshita genjitsu (E214)
Ushinawareta kioku (E213)
další epizody (50)
2005 Mušiši (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Naruto shisu (E165)
Ososugita suketto (E164)
Sakushi - Kōmei no omowaku (E163)
další epizody (50)
2004 Naruto (TV seriál)
Hi no ishi o tsugu mono (E99)
Ninja o yamero! Tsunade no tsūkoku (E98)
Naruto no yukemuri chindōchū (E97)
další epizody (50)
2003 Ai jori aoši: Eniši (TV seriál)
Nanaka jū-nanabun no roku (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Gekitotsu! Konoha mai Suna ugomeku toki (E65)
Kumo wa ii naa... yaruki zero no otoko (E64)
Shikkaku!? Kiken! Maedaoshi! Haranbukumi no daihonsen! (E63)
další epizody (52)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Hakuova mistrovská technika: Zrcadlo ledových krystalů (E13)
Rozhodující bitva na mostě! Návrat Zabuzy!! (E12)
Země, co měla hrdinu (E11)
další epizody (13)
2001 Hand Maid May (TV seriál)
Mahoromatic (TV seriál)
2000 Dotto Koni-čan (TV seriál)
1999 Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
1998 Džikú tantei Genši-kun (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(55)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace