foto

Megan Griffiths

  • nar. 22.4.1975 (45 let)
    Athens, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Sadie
2016 The Night Stalker
2013 Klikaři
2012 Eden
2011 The Off Hours
2008 Moving

TV seriály

2020 Jak se opovažuješ (TV seriál)
Válečná mlha (E09)
Maličkosti (TV seriál)
Černý pátek (S02E08)
Loni ve stejnou dobu (S02E07)
2019 Hledání Aljašky (TV seriál)
Půjdeme všichni (E06)
Lidská společnost (TV seriál)
Něco jako bůh (S01E06)
Prodigal Son (TV seriál)
All Souls and Sadists (E06)
Animal Kingdom (TV seriál)
Tank (S04E04)
2018 Animal Kingdom (TV seriál)
Prey (S03E05)
2017 Pokoj 104 (TV seriál)
The Fight (S01E11)
The Missionaries (S01E07)
Exprezident Graves (TV seriál)
They Die Happier (S02E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sadie
2016 The Night Stalker
2012 Eden

Producentská filmografie

Filmy

2014 Rat Pack Rat

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Shag Carpet Sunset

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky