foto

Mičiko Nomura

  • nar. 31.3.1938 (81 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Eiga Doraemon: Nobita no wan njan džikúden
2003 Eiga Doraemon: Nobita to fušigi kazecukai
2002 Boku no umareta hi
Eiga Doraemon: Nobita to Robot Kingdom
2000 Eiga Doraemon: Nobita no taijó ó densecu
Obá-čan no omoide
1999 Eiga Doraemon: Nobita no učú hjórjúki
Nobita no kekkon zen'ja: The Night before a Wedding
1998 Kaettekita Doraemon
1997 Eiga Doraemon: Nobita no Nedžimaki City bókenki
1996 Eiga Doraemon: Nobita to Ginga Express
1995 2112 nen Doraemon tandžó
Eiga Doraemon: Nobita no sósei nikki
1994 Eiga Doraemon: Nobita to mugen sankenši
1993 Eiga Doraemon: Nobita to Buriki no Labyrinth
1992 Eiga Doraemon: Nobita to kumo no ókoku
1991 Eiga Doraemon: Nobita no Dorabian Nights
1990 Eiga Doraemon: Nobita to Animal Planet
1989 Dorami-čan: Minidora SOS!!!
Eiga Doraemon: Nobita no Nippon tandžó
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
1987 Eiga Doraemon: Nobita to rjú no kiši
1986 Doraemon: Nobita to tecudžin heidan
1985 Eiga Doraemon: Nobita no Little Star Wars
1984 Eiga Doraemon: Nobita no makai daibóken
1983 Eiga Doraemon: Nobita no kaitei kigandžó
Ocuki-sama to ódžo
1982 Eiga Doraemon: Nobita no daimakjó
1981 Doraemon: Boku, Momotaró no nanna no sa
Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
Sirius no densecu
1980 Eiga Doraemon: Nobita no kjórjú
1978 Pink Lady monogatari: Eikó no tenšitači
1973 Dobrodružství medvídka Pandy
1967 Perman

TV seriály

2009 Kämpfer (TV seriál)
1983 Pure tó no nakamatači (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)
1978 Učú kaizoku Captain Harlock (TV seriál)
1975 Včelka Mája (TV seriál)
1974 Šin minašigo Hutch (TV seriál)
1973 Babel nisei (TV seriál)
1972 Calimero (TV seriál)
1971 Sarutobi Eččan (TV seriál)
1970 Kick no oni (TV seriál)
1969 Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Sazae-san (TV seriál)
Tiger Mask (TV seriál)
1967 Mach Go Go Go (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky