foto

Tošio Masuda

  • nar. 5.10.1927 (92 let)
    Kobe, Hyogo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Tengoku no taizai
1991 Edodžó tairan
Hissacu 5: Ógon no či
1989 Šasó
1987 Klub kaskadérů
Šuto šóšicu
1986 Katajoku dake no tenši
1985 Ai: Tabidači
Odin: Kóši hansen Starlight
1984 Japonská eskadra smrti
1983 Bitva u Cušimy
Loving
Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen
1982 Future War 198X
High Teen Boogie
Highteen boogie
Velká japonská válka
1980 Jamato jo towa ni
Port Arthur
1979 Uchū senkan Yamato: Aratanaru tabidachi (TV film)
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači
1977 Učú senkan Jamato (Gekidžóban)
1976 Zoku ningen kakumei
1974 Nosutoradamusu no dailogen
Oreno chi wa tanin no chi
1973 Kagegari
Ningen kakumei
1972 Kagegari: Hoero taijó
Ken to hana
1971 Saraba okite
1970 Tora! Tora! Tora!
1969 Araši no júšatači
Daikanbu nagurikomi!
Džigoku no hamondžó
1968 Burai jori daikanbu
Dai kanbu
Waga inoči no uta: Enka
Á, himejuri no tó
Šówa no inoči
1967 Hoši jo nageku na: Šóri no otoko
Kettó
Kurenai no nagareboši
Taikecu
1966 Araši o jobu otoko
Eikó e no čósen
Joru no bara o kese
Nihon ninkjóden: Čimacuri kenkadžó
1965 Akai tanima no kettó
Seišun to wa nanda
Širotori
1964 Džinsei gekidžó
Kawači zoro: Dokečimuši
Kawači zoro: Kenka šamo
Sacudžinša o kese
Červený kapesník
1963 Taijó e no daššucu
Ókami no ódži
1962 Hana to rjú
Hitoribočči no futari da ga
Otoko to otoko no ikiru mači
Ue o muite arukó
Zerosen kurokumo ikka
1961 Ankokugai no šizukana otoko
Ikite ita norainu
Jódžinbó kagjó
Taijó, umi o someru toki
Tógjú ni kakeru otoko
1960 Jakuza no uta
Kenkataró
Seinen no ki
1959 Kjó ni ikiru
Onna o wasurero
Otoko ga bakuhacu suru
Seišun o fukinarase
Ten to či o kakeru otoko
1958 Akai hatoba
Haneda hacu šičidži godžuppun
Jogiri no daini kokudó
Kanzenna júgi
Kokoro to nikutai no tabi
Sabita naifu

TV seriály

1998 Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1988 Jinzou ningen Kyasshân (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky