foto

Filiz Taçbas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ölürayak
1986 Korkusuz
1969 Asi kabadayi

TV seriály

2017 Klavye Delikanlıları (TV seriál)
2014 Ah Neriman (TV seriál)
2012 İşler Güçler (TV seriál)
2002 Kocum benim (TV seriál)
1992 Mahallenin muhtarlari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace