foto

Lauren Iungerich

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Damaged Goods (TV film)
2013 Hot Mess (TV film)

TV seriály

2020 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá osmá (S03E08)
Kapitola dvacátá pátá (S03E05)
Kapitola dvacátá první (S03E01)
2019 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá (S02E10)
Kapitola šestnáctá (S02E06)
Kapitola jedenáctá (S02E01)
2018 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
2013 Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Old Jenna (S03E18)
And Then What Happened (S03E12)
další epizody (9)
2012 Nešika (TV seriál)
The Other Shoe (S02E12)
Pick Me, Choose Me, Love Me (S02E10)
Time After Time (S02E08)
další epizody (6)
2011 Nešika (TV seriál)
Fateful (S01E12)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch (S01E08)
další epizody (6)
2009 Deset důvodů, proč tě nenávidím (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Hot Mess (TV film)

TV seriály

2020 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá osmá (S03E08)
Kapitola dvacátá sedmá (S03E07)
Kapitola dvacátá druhá (S03E02)
další epizody (4)
2019 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá (S02E10)
Kapitola devatenáctá (S02E09)
Kapitola dvanáctá (S02E02)
další epizody (4)
2018 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
2013 Nešika (TV seriál)
And Then What Happened (S03E12)
Surprise! (S03E11)
Redefining Jenna (S03E10)
další epizody (6)
2012 Nešika (TV seriál)
Time After Time (S02E08)
Another One Bites the Dust (S02E07)
Resolutions (S02E01)
2011 Nešika (TV seriál)
Fateful (S01E12)
Queen Bee-atches (S01E06)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá osmá (S03E08)
Kapitola dvacátá sedmá (S03E07)
Kapitola dvacátá šestá (S03E06)
další epizody (8)
2019 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá (S02E10)
Kapitola devatenáctá (S02E09)
Kapitola osmnáctá (S02E08)
další epizody (10)
2018 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Kapitola devátá (S01E09)
Kapitola osmá (S01E08)
další epizody (10)
2016 Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
Second Chances (S05E23)
Home Again, Home Again (S05E22)
další epizody (12)
2015 Nešika (TV seriál)
Holding on and Letting Go (S05E12)
The Graduates (S05E11)
Reality Does Not Bite (S05E10)
další epizody (12)
2014 Nešika (TV seriál)
Sprang Break: Part 2 (S04E21)
Sprang Break, Part 1 (S04E20)
Over the Hump (S04E19)
další epizody (21)
2013 Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Karmic Relief (S03E19)
Old Jenna (S03E18)
další epizody (20)
2012 Nešika (TV seriál)
The Other Shoe (S02E12)
Once Upon a Blog (S02E11)
Pick Me, Choose Me, Love Me (S02E10)
další epizody (12)
2011 Nešika (TV seriál)
Fateful (S01E12)
I Am Jenna Hamilton (S01E11)
No Doubt (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky