foto

Mitzie Welch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Carol, Carl, Whoopi and Robin (TV film)
1982 Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
1980 Linda in Wonderland (TV film)
1978 The Star Wars Holiday Special (TV film)
1976 Sills and Burnett at the Met (TV film)
1971 Julie and Carol at Lincoln Center (TV film)

TV seriály

1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1989 America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor (TV film)

TV pořady

1991 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1976 Special Olivia Newton-John, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace