foto

Jean-Henri Roger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Code 68
2002 Lulu
1983 Cap Canaille

Dokumentární

1970 British Sounds
1969 Pravda

Režijní filmografie

Filmy

2002 Lulu
1983 Cap Canaille
1981 Neige

Dokumentární

1969 Pravda

Herecká filmografie

Filmy

2006 Bamako

Dokumentární

2013 Le cinéma français se porte bien

Kameramanská filmografie

Filmy

1977 A. Constant

Dokumentární

1978 La Voix de son maître

Střihačská filmografie

Dokumentární

1969 Pravda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace