foto

André Charpak

  • nar. 4.9.1928
    Sarny, Polsko
  • zem. 23.6.2006 (77 let)
    Créteil, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Meurtre sur la personne de la mer (TV film)
1975 La Berthe (TV film)
1973 William Conrad (TV film)
1970 Provocation, La
1967 Zločin Davida Levinsteina
1965 La dame de pique
1964 Pain de ménage, La (TV film)
1963 Caméra explore le temps: La conspiration du général Malet, La (TV film)
1962 Joueur, Le (TV film)
Navire étoile, Le (TV film)
Paludi (TV film)
1961 Egmont (TV film)
1958 En bordée

TV seriály

1988 Vent des moissons, Le (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Homme d'Amsterdam, L' (TV seriál)
1962 Commandant X (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 William Conrad (TV film)
1970 Provocation, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky