foto

Octave Mirbeau

  • nar. 16.2.1850
    Trevières, Calvados, Francie
  • zem. 16.12.1917 (67 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Deník komorné - kniha
2012 Journal d'une femme de chambre, Le - kniha
1976 Le jardin des supplices - kniha
1974 Célestine, bonne à tout faire - kniha
1973 L'epidémie (TV film) - kniha
1966 Les affaires sont les affaires (TV film) - kniha
1964 Deník komorné - kniha
1946 Deník komorné - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Abuelo, la condesa y Escarlata la traviesa, El - divadelní hra
1942 Les Affaires sont les affaires - divadelní hra
1927 Die Frau im Schrank - divadelní hra
1915 Business Is Business - divadelní hra

TV seriály

2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1915 Ceux de chez nous

Fanoušci tvůrce

  • lepo (scenárista)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace