foto

François Mauriac

  • nar. 11.10.1885
    Bordeaux, Francie
  • zem. 1.9.1970 (84 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Le Désert de l'amour (TV film) - kniha
Thérèse Desqueyroux - kniha
1980 La pharisienne (TV film) - kniha
Noeud de vipères, Le (TV film) - kniha
1975 Mystère Frontenac, Le (TV film) - kniha
1972 Sagouin, Le (TV film) - kniha
1969 Désert de l'amour, Le (TV film) - kniha
1966 Fin de la nuit, La (TV film) - kniha
1962 Tereza Desqueyrouxová - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Asmodeus (TV film) - divadelní hra
1962 Tereza Desqueyrouxová

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace