foto

Derek Haas

  • nar. 30.6.1970 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Wanted 2
2017 Extrémní rychlost
2011 Dvojitý agent
2008 Wanted
2007 3:10 Vlak do Yumy
2004 Chyťte tu holku
2003 Rychle a zběsile 2
2001 Bojovníci (TV film)

TV seriály

2019 Chicago Fire (TV seriál)
Infection, Part I (S08E04)
Sacred Ground (S08E01)
Move a Wall (S07E17)
další epizody (4)
2018 Chicago Fire (TV seriál)
Always a Catch (S07E09)
A Closer Eye (S07E01)
The Grand Gesture (S06E23)
další epizody (8)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
It Wasn't Enough (S06E01)
My Miracle (S05E22)
další epizody (5)
2016 Policie Chicago (TV seriál)
Justice (S03E21)
Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
The Hose or the Animal (S05E01)
Superhero (S04E23)
další epizody (4)
2015 Policie Chicago (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
What Do You Do (S02E15)
A Little Devil Complex (S02E13)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
Spartacus (S03E23)
I Am the Apocalypse (S03E19)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
8:30 PM (S01E12)
The Price We Pay (S01E07)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Chopper (S03E08)
Always (S03E01)
další epizody (6)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
Joyriding (S02E06)
A Problem House (S02E01)
další epizody (7)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Two Families (S01E07)
Mon Amour (S01E02)
Pilot (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Chicago Med (TV seriál)
A Needle in the Heart (S05E20)
Just a River in Egypt (S05E19)
In the Name of Love (S05E18)
další epizody (11)
Policie Chicago (TV seriál)
Silence of the Night (S07E20)
Buried Secrets (S07E19)
Lines (S07E18)
další epizody (11)
Chicago Fire (TV seriál)
51's Original Bell (S08E20)
Light Things Up (S08E19)
I'll Cover You (S08E18)
další epizody (11)
2019 Chicago Med (TV seriál)
I Can't Imagine the Future (S05E09)
Too Close to the Sun (S05E08)
Who Knows What Tomorrow Brings (S05E07)
další epizody (22)
Policie Chicago (TV seriál)
Absolution (S07E09)
No Regrets (S07E08)
Informant (S07E07)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
Best Friend Magic (S08E09)
Seeing Is Believing (S08E08)
Welcome to Crazytown (S08E07)
další epizody (22)
2018 Chicago Med (TV seriál)
Death Do Us Part (S04E09)
Play By My Rules (S04E08)
The Poison Inside Us (S04E07)
další epizody (9)
Policie Chicago (TV seriál)
Descent (S06E09)
Black and Blue (S06E08)
Trigger (S06E07)
další epizody (14)
Chicago Fire (TV seriál)
Always a Catch (S07E09)
The Solution To Everything (S07E08)
What Will Define You (S07E07)
další epizody (26)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Tycoon (E13)
Fool Me Twice (E12)
AQD (E11)
další epizody (13)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
A Breaking Point (S06E04)
další epizody (19)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (22)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)