foto

Derek Haas

  • nar. 30.6.1970 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Wanted 2
2017 Extrémní rychlost
2011 Dvojitý agent
2008 Wanted
2007 3:10 Vlak do Yumy
2004 Chyťte tu holku
2003 Rychle a zběsile 2
2001 Bojovníci (TV film)

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Down By Law (S03E10)
On Shaky Ground (S03E09)
Lemons and Lemonade (S03E08)
další epizody (6)
Chicago P.D. (TV seriál)
Breaking Point (S05E17)
Profiles (S05E16)
Sisterhood (S05E15)
další epizody (8)
Chicago Fire (TV seriál)
Looking for a Lifeline (S06E14)
Hiding Not Seeking (S06E13)
The F Is For (S06E12)
další epizody (8)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Friendly Fire (E05)
Judge Not (E04)
See Something (E03)
další epizody (5)
Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Trust Your Gut (S03E03)
Nothing to Fear (S03E02)
další epizody (4)
Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
Politics (S05E08)
Care Under Fire (S05E07)
další epizody (10)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
An Even Bigger Surprise (S06E03)
další epizody (19)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (22)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
What Do You Do (S02E15)
A Little Devil Complex (S02E13)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (22)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
The Price We Pay (S01E07)
Wrong Side of the Bars (S01E02)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace