foto

Derek Haas

  • nar. 30.6.1970 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Wanted 2
2017 Extrémní rychlost
2011 Dvojitý agent
2008 Wanted
2007 3:10 Vlak do Yumy
2004 Chyťte tu holku
2003 Rychle a zběsile 2
2001 Bojovníci (TV film)

TV seriály

2018 Chicago Fire (TV seriál)
A Closer Eye (S07E01)
The Grand Gesture (S06E23)
The Strongest Among Us (S06E20)
další epizody (7)
2017 Chicago Justice (TV seriál)
Friendly Fire (E05)
Judge Not (E04)
See Something (E03)
další epizody (5)
Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
It Wasn't Enough (S06E01)
My Miracle (S05E22)
další epizody (5)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
Justice (S03E21)
Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
The Hose or the Animal (S05E01)
Superhero (S04E23)
další epizody (4)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
Debts of the Past (S03E04)
What Do You Do (S02E15)
A Little Devil Complex (S02E13)
Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
Spartacus (S03E23)
I Am the Apocalypse (S03E19)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Beautiful Friendship (S01E15)
8:30 PM (S01E12)
The Price We Pay (S01E07)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Chopper (S03E08)
Always (S03E01)
další epizody (6)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
Joyriding (S02E06)
A Problem House (S02E01)
další epizody (7)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Two Families (S01E07)
Mon Amour (S01E02)
Pilot (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Epizoda 20 (S04E20)
Epizoda 19 (S04E19)
Epizoda 18 (S04E18)
další epizody (20)
Chicago P.D. (TV seriál)
Epizoda 15 (S06E15)
Epizoda 14 (S06E14)
Epizoda 13 (S06E13)
další epizody (15)
Chicago Fire (TV seriál)
Epizoda 23 (S07E23)
Epizoda 22 (S07E22)
Epizoda 21 (S07E21)
další epizody (40)
2017 Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
A Breaking Point (S06E04)
další epizody (19)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (22)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace