foto

Peter Carter

  • nar. 8.12.1933
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.6.1982 (48 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Highpoint
1981 The Intruder Within (TV film)
1980 The Courage of Kavik, The Wolf Dog (TV film)
1979 Zlatá horečka na Klondiku
1978 Hazardní hra
1977 Rituals
1972 The Rowdyman

TV seriály

1981 Shannon (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1976 Swiss Family Robinson (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace