foto

Jagoda Szelc

  • nar. 10.2.1984 (36 let)
    Wroclaw, Polsko

Biografie

Jagoda Szelcová (1984, Vratislav, Polsko) absolvovala katedru grafiky na Akademii výtvarných umění ve Vratislavi (2007) a v roce 2006 navštěvovala jako stipendistka Aristotelovu univerzitu v Soluni. V současné době studuje obor filmové režie na Vysoké filmové, televizní a divadelní škole (PWSFTviT) v Lodži. Snímek Kichot (2011) je její režijní debut.

47. MFF Karlovy Vary

Režijní filmografie

Filmy

2018 Monument
2017 Věž. Jasný den.
2013 Taki pejzaż

Dokumentární

2012 Exit Point
2011 Kichot

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Taki pejzaż

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky