foto

Bradley Rust Gray

  • nar. Dayton, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Lovesong
2012 Jack and Diane
2009 The Exploding Girl
2006 Mezi dny
2003 Salt
2001 Silent Mercury
2000 Boys Life 3
Hitch

Dokumentární

2009 Chinatown Film Project

Režijní filmografie

Filmy

2012 Jack and Diane
2009 The Exploding Girl
2003 Salt
2000 Boys Life 3
Hitch
1997 Flutter

Dokumentární

2009 Chinatown Film Project

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky