foto

Nobujuki Takahaši

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Saigo no Shigoto (TV film)
2011 Hikaru hekiga (TV film)
2007 Teresa Teng Monogatari (TV film)

TV seriály

2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
Himicu (TV seriál)
2009 Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Giragira (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
2006 Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
Unfair (TV seriál)
2005 Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
2002 Babel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace