foto

Jukito Nišii

  • nar. 14.6.1995 (23 let)
    prefektura Saitama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Aku no kjóten
Vlčí děti
2011 Pôru danshingu bôizu
2010 Kokuhaku

TV seriály

2016 Kamen Rider: Ex-Aid (TV seriál)
2015 Kozure Shinbee (TV seriál)
2013 Higanjima (TV seriál)
2012 Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Suzuko no koi (TV seriál)
Teen Court ~10-dai no Saiban~ (TV seriál)
2011 Hanazakari no kimitači e: ikemen paradaisu 2011 (TV seriál)
Suzuki sensei (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace