foto

Gillies MacKinnon

  • nar. 8.1.1948 (71 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Torvill & Dean (TV film)
2016 Whisky Galore!
2014 Castles in the Sky
2009 Zig Zag Love (TV film)
2008 Commander, The: Abduction (TV film)
Trial & Retribution: Kill the King (TV film)
2007 Mladý Indiana Jones: Píseň lásky
The History of Mr Polly (TV film)
2005 Dům na Tara Road
2004 Spiknutí střelného prachu (TV film)
2002 Pure
Uprchlíci
2000 Poslední sexbomby (TV film)
1998 Hideous Kinky
1997 Za přední linií
1996 Small Faces
Trojan Eddie
1994 Život naruby
1992 Grass Arena, The (TV film)
Komedianti
1990 Needle (TV film)
1989 Conquest of the South Pole (TV film)

TV seriály

2015 Clean Break (TV seriál)
2013 Vesnice (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2012 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently with Class (S05E02)
Gently Northern Soul (S05E01)
2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Goodbye China (S04E02)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Scotland on Screen (TV film)
2005 The 100 Greatest War Films (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace