foto

Jošikazu Kotani

  • nar. 25.3.1982 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Messiah: Gen'ja no toki
2015 Messiah: Šinku no šó
2014 Dočči mo dočči
Oh! Tómei ningen: Invisible girl tódžó!?
2009 Ikemen banku the movie
2006 Boys Love
Júki (TV film)
Tennis no ódži-sama
2005 Mata no hi no chika

TV seriály

2009 Teiô (TV seriál)
2008 Tókjó Ghost Trip (TV seriál)
2007 Biyo Shonen Celebrity (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
Kiken na Kankei (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Koinu no warutsu (TV seriál)
2001 Kamen Rider Agito (TV seriál)