foto

Martin Kučaj

  • nar. 25.4.1963 (56 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Narodil se v Ostravě a je synem zpěvačky Marie Rottrové. Vystudoval pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Prošel si několika českými rockovými skupinami. V roce 1994 vychází debutové album jeho skupiny Proud - z tohoto alba pochází hit "Jedna malá holka". V roce 1998 odjíždí do Kanady, kde skládá hudbu k dětským animovaným seriálům.

ČSFD.cz

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Rescue Heroes: The Movie

TV seriály

2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
2005 Jana a drak (TV seriál)
2001 Beyblade (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
1999 Medarot (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Bigbít (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace