foto

Jef Demedts

  • nar. 19.10.1935 (84 let)
    Sint-Denijs Westrem, Gent, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Podivuhodný příběh Rockyho
2001 Pauline a Paulette
1977 Geloof, hoop en liefde (TV film)
1965 Grafbewaker, De
1962 Gelukkige dagen (TV film)

TV seriály

2010 Ella (TV seriál)
Goesting (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1973 Magister Maesius (TV seriál)
1971 Zwaard van Ardoewaan, Het (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)

Dokumentární

1965 Waterloo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky