foto

Shawn Patterson

  • nar. 14.9.1965 (53 let)
    Athol, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Puss in Book: Trapped in an Epic Tale
2012 Robot Chicken: DC Comics Special (TV film)
Saber 2: Return of the Body Wash
2011 Matthew Morrison Story, The
2010 Robot Chicken: Star Wars Episode III (TV film)
2009 Missy and the Maxinator
Page Turner
2006 Cheap Date
1999 Herd
King Crab: Space Crustacean (TV film)
1996 Bible and Gun Club, The
1995 The Demolitionist

TV seriály

2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
2012 Zombie Murder Explosion Die! (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Executed by the State (S06E01)
Fight Club Paradise (S05E20)
Fool's Goldfinger (S05E19)
2011 Robot Chicken (TV seriál)
The Godfather of the Bride 2 (S05E18)
The Curious Case of the Box (S05E17)
Casablankman 2 (S05E16)
další epizody (17)
2010 Mad (TV seriál)
Robot Chicken (TV seriál)
Saving Private Gigli (S05E01)
2009 Titan Maximum (TV seriál)
2007 El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
2005 Xovi (TV seriál)
2004 Barbar Dave (TV seriál)
1998 Oh Yeah! Cartoons (TV seriál)
1996 Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
1991 Ren a Stimpy (TV seriál)

Dokumentární

2019 Making Apes: The Artists Who Changed Film

Herecká filmografie

Filmy

1999 Herd

TV seriály

2005 Robot Chicken (TV seriál)
1991 Ren a Stimpy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace