foto

Roger Arthur Graef

  • nar. 18.4.1936 (84 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Closing Ranks
1965 One of Them Is Named Brett

Dokumentární

2014 Monty Python: The Meaning of Live (TV film)

Divadelní záznam

1984 The Secret Policeman's Private Parts (divadelní záznam)
1982 The Secret Policeman's Other Ball (divadelní záznam)
1979 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
1977 The Mermaid Frolics (divadelní záznam)
1976 Monty Python Meets Beyond the Fringe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky