foto

Jonathan Lisecki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Modern Persuasion
2012 Gayby

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Modern Persuasion
2012 Gayby

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cock N' Bull 2
2015 Kiss Me, Kill Me
2013 Big Gay Love
2012 Gayby
2011 Wuss
2006 Limbo Room, The
2002 Searching for Paradise

TV seriály

2017 Eastsiders (TV seriál)
East of Eden (S03E06)
2015 Eastsiders (TV seriál)
Thick Like a Lotion (S02E04)

Host

TV pořady

2013 The 2013 Film Independent Spirit Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky