foto

Durrell Nelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Trump Prophecy
2016 Texas Rein
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
1990 Zrozeni k zabíjení
1988 Město ve slepé uličce

TV seriály

1999 Passions (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Příběhy z války (S04E13)
1995 Marshal (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Texas Rein

Producentská filmografie

Filmy

2016 Texas Rein

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace