foto

Hugues Pagan

  • nar. 17.4.1947 (72 let)
    Orléansville, Alžírsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2009 Diamant 13 - kniha
1987 Vaines recherches (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Poslední karta (TV film)
2005 S.A.C.: Des hommes dans l'ombre (TV film)
2004 Paul Sauvage (TV film)
1996 Aveux de l'innocent, Les
1992 Jour du serpent, Le (TV film)
1987 Vaines recherches (TV film)

TV seriály

2015 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le Noyé du Grand canal (S06E02)
Le Cadavre anglais (S06E01)
2014 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2012 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le sang des farines (S05E02)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
Le dîner de gueux (S04E01)
2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
La larme de Varsovie (S03E01)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2009 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'énigme des Blancs-Manteaux (S01E02)
L'homme au ventre de plomb (S01E01)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Un flic (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Police district (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 6 (S05E06)
další epizody (8)
2012 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2010 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2008 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky