foto

Petra Käthe Niemeyer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
Team Alpin - Stromabwärts (TV film)
2016 Lena Lorenz - Ein Fall von Liebe (TV film)
Lena Lorenz - Von weit her (TV film)
2013 Amok
2009 Příběhy o lásce: Jen hvězdy se dívaly (TV film)
2007 Sandra Situation, Die
2000 Die Hässliche (TV film)
1998 Ein Fleisch und Blut (TV film)

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Fiasko (S04E12)
Sprung ins kalte Wasser (S04E11)
Perspektiven (S04E10)
další epizody (4)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Überraschungen (S03E13)
Zeichen (S03E12)
Auf den zweiten Blick (S03E11)
další epizody (4)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Schuld (S02E08)
Liebe (S02E07)
Familienbande (S02E06)
další epizody (4)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Kommissar Schimpanski (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky