foto

Jason Rodriguez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Narx
2007 3:10 Vlak do Yumy
2006 Satanův měsíc (TV film)
2003 Ztracené
2002 Podraz.com
Reckoning
2001 Frost: Portrét upíra
1999 Zajatci vesmíru
1998 2by4
1997 Frankensteinův dům (TV film)
1994 Pravidla hry
Slepá spravedlnost (TV film)

TV seriály

2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Beastmaster (S14E22)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Reckoning

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Reckoning

Producentská filmografie

Filmy

2002 Reckoning

Střihačská filmografie

Filmy

2002 Reckoning

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace