foto

Hajato Kawai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Nisekoi
2017 Ani ni Aisaresugite Komattemasu
Cheer Dance
2016 Kurosaki kun no Iinari ni Nante Naranai (TV film)
2015 Ore monogatari!!
2013 Suzuki sensei no kekkon hôkoku (TV film)
2012 Suzuki sensei

TV seriály

2017 Ai šiteta tte, himicu wa aru (TV seriál)
Aka no šó (TV seriál)
Ani ni Aisaresugite Komattemasu (TV seriál)
Haru ga Kita (TV seriál)
Kuro no šó (TV seriál)
2015 Oanchan, Gacha (TV seriál)
2014 Kinkjori ren'ai (TV seriál)
Tokusó (TV seriál)
2013 Hard Nuts!: Sûgaku Girl no jikenbo (TV seriál)
Pin to Kona (TV seriál)
Shinryochu In The Room (TV seriál)
2012 Piece (TV seriál)
Suugaku♥Joshi Gakuen (TV seriál)
2011 Suzuki sensei (TV seriál)
2007 Odžísan sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace