foto

Jonathan Dixon

  • nar. 25.10.1965 (54 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 A Kindness
2013 Star Trek: Do temnoty
2011 Super 8
2009 Anatomy of Hope (TV film)
Don't Press Benjamin's Buttons
Star Trek
2006 Mission: Impossible III
2005 Wannabe

TV seriály

2015 The Muppets (TV seriál)
2005 Ztraceni (TV seriál)
Exodus, část druhá (S01E24)
Alias (TV seriál)
Nemilosrdná pravda (S04E03)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Pilot, část druhá (S01E02)
Pilot, část první (S01E01)
2003 Alias (TV seriál)
Odhalení (S02E22)
Temný obrat (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky