foto

Eun-jeong Kim

  • nar. 1967
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Dům u jezera - původní scénář
2005 Annyeong, hyeonga
2004 Sseom
2003 Madeullen
2002 Huayu
2000 Siworae
1999 Tel mi sseomding

TV seriály

2016 Woolijibe saneun namja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace