foto

Ernst Klein

  • nar. 15.4.1876
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 1951
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1929 Der Dieb im Schlafcoupée - kniha
1927 Die Dame mit dem Tigerfell - kniha
Liebesreigen - kniha
1926 Die tolle Herzogin - kniha
1925 Der Herr Generaldirektor - kniha
Feuertänzerin, Die - kniha
1923 Muž bez srdce - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1921 At the End of the World - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace