foto

Jasoň Šilhan

  • nar. 23.6.1947 (73 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Eros a Psycha (TV film)
1979 Řidiči, léky a alkohol
1977 Perníkový dědek
1976 O parádivé Sally
1974 Perseus

TV seriály

1976 Černobílý Petr (TV seriál)
1975 Příběhy z medové stráně (TV seriál)
Svatba (E07)
V nebezpečí (E06)
Námluvy (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2008 Jičínské inspirace
2004 Polička - perla Vysočiny (TV film)
2003 Karel Ančerl - opožděný portrét (TV film)
1997 Deset století architektury (TV seriál)
1980 Expedice Kuba

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Jičínské inspirace
2004 Polička - perla Vysočiny (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2008 Jičínské inspirace
2004 Polička - perla Vysočiny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky