foto

Lars Lennart Forsberg

  • nar. 31.7.1933
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 3.1.2012 (78 let)
    Ystad, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Störst av allt
1989 Glenn och Gloria (TV film)
1986 Hlášení o pohřešovaném (TV film)
1983 Henrietta
1981 Hans-Christian och sällskapet (TV film)
1979 Kristoffers hus
1977 Måndagarna med Fanny
1974 Kulstötaren
1973 Vem älskar Yngve Frej (TV film)
1970 Yankee
1969 Ublížení na zdraví

TV seriály

1988 Kråsnålen (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)
1974 Engeln (TV seriál)

Dokumentární

2000 Min mamma hade fjorton barn

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Störst av allt
1970 Yankee

TV seriály

1986 Prästkappan (TV seriál)

Dokumentární

2000 Min mamma hade fjorton barn

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Störst av allt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky