foto

Pini Tavger

  • nar. 1.4.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Atlit
2012 Dirižjor
Yoter Ity Mi'Lev
2008 Lost Islands
2007 Sof Shavua be-Galil
2006 Sladký kal
2005 Yamim Kfuim
2003 To Be a Star
2000 Mivtzah YY (studentský film)

TV seriály

2004 Ha-Shir Shelanu (TV seriál)
2003 Knafayim (TV seriál)
2001 Dakot Shel Tehila (TV seriál)
1999 Chevre Ha-Tovim, Ha- (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Water

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky