foto

Jane Turner

  • nar. 1.12.1960 (58 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Kath & Kimderella
2005 Da Kath & Kim Code (TV film)
1997 D Generation: The Bottom Drawer, The

TV seriály

2008 Kath & Kim (TV seriál)
2002 Kath & Kim (TV seriál)
1994 Big Girl's Blouse (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)

TV pořady

1986 D Generation, The (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Terror Nullius - a.z.
2012 Kath & Kimderella
2005 Da Kath & Kim Code (TV film)
2002 Guru Wayne
2000 Above the Dust Level
1997 D Generation: The Bottom Drawer, The
Lizzie je poklad
1995 Lucinda, 31
1993 Making of Nothing, The (TV film)
Royal Commission Into the Australian Economy, A (TV film)
1987 Bachelor Girl (TV film)
The Bit Part

TV seriály

2015 Open Slather (TV seriál)
2002 Kath & Kim (TV seriál)
1998 Something Stupid (TV seriál)
1994 Big Girl's Blouse (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1992 Bligh (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

2007 'Little Britain' Down Under (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Kath & Kimderella

Host

TV pořady

2011 The Project (TV pořad)
2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)
1986 D Generation, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace