Reklama

Reklama

Oldřich Brýža

Oldřich Brýža

nar. 22.11.1957 (66 let)
Brno, Československo

Biografie

Mgr. Oldřich Brýža pochází z Brna a od roku 1996 je spolumajitelem a ředitelem televizní a reklamní společnosti TVF, s.r.o. Ve společnosti působí také jako režisér většiny produkovaných videofilmů a reklam, podílí se na vrcholovém vedení všech projektů a celých reklamních kampaní.

Některé videofilmy, které vznikly v TVF pod jeho vedením, získaly také řadu ocenění. Například videofilmy z edice „Krásy České republiky a světa" získaly několik ocenění na TOUR REGION FILMu a Mezinárodním festivalu TOURFILM v Karlových Varech. Jedním z posledních mezinárodních úspěchů je vítězství filmů o výuce lyžování v kategorii výukových a dokumentárních filmů na mezinárodním soutěžním festivalu televizních a filmových snímků SPORTfilm Liberec v roce 2011 a 20012. Filmy byly také oceněny diplomem poroty na celosvětovém finále festivalu televizních a filmových snímků SPORTfilm v Miláně.

Některé ukázky tvůrčí činnosti TVF, s.r.o. je možné vidět na www.tvf.cz a také na internetové televizi YouTube (uživatel TVFBrno). TVF, s.r.o. je televizní a reklamní společnost, která se zabývá kompletní tvorbou audiovizuálních pořadů, TV reklamy, TV pořady, reklamní, dokumentární, sportovní a výukové videofilmy. Produkuje i dabing do všech a ze všech světových jazyků. Vyrábí také rozhlasovou reklamu a další audiovizuální formáty.

Zdroj: TVF Brno

Reklama

Reklama