foto

Mariano Martínez

  • nar. 5.12.1978 (41 let)
    La Boca, Buenos Aires City, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 La pelea de mi vida
2011 Güelcom
Stealing Summers
2010 Plumíferos - Aventuras voladoras
2006 Hillside Cannibals
2004 Peligrosa obsesión
2002 No sabe no contesta
2001 Pouze pro dnešek
1998 Maják na jihu
1994 Leyenda de un hombre malo, La

TV seriály

2012 Mi problema con las mujeres (TV seriál)
2011 Únicos, Los (TV seriál)
2009 Valientes (TV seriál)
2007 Son de Fierro (TV seriál)
2006 Alma pirata (TV seriál)
2005 Mujeres asesinas (TV seriál)
Una familia especial (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
Sangre fría (TV seriál)
2002 Son amores (TV seriál)
2001 22, el loco (TV seriál)
1999 Campeones de la vida (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1997 De la nuca (TV seriál)
R.R.D.T (TV seriál)
1996 La nena (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky