foto

Tauno Lehtihalmes

  • nar. 25.10.1916
    Helsinky, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 18.3.2004 (87 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Johanneksen leipäpuu (TV film)
Tuomas Murasen rikos (TV film)
1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
1991 Sukellus
1990 Rundi
Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
Marjatta (TV film)
1987 Ihmispuu (TV film)
Lain ulkopuolella
1986 Veronika (TV film)
1984 Angelas krig
Hengenmies (TV film)
Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1983 Menestyksen maku
1982 Král bez srdce
Vainajan vaivat
1981 Muistoja Elmosta (TV film)
1980 Kätkäläinen (TV film)
Milka - elokuva tabuista
1979 Herr Puntila och hans dräng Matti
Onnellinen mies (TV film)
1978 Arkkienkeli Oulussa (TV film)
Kreutzer-sonaatti (TV film)
1977 Juudas Iskariot (TV film)
Kovan onnen lapsia (TV film)
Pimeän päivän muisto (TV film)
Sakea veri (TV film)
Tarina avioliitosta (TV film)
Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
1973 Mommilan veriteot 1917
1971 Laulu tulipunaisesta kukasta
1949 Orpopojan valssi
1943 Varjoja Kannaksella
1938 Jääkärin morsian
1936 Mieheke

TV seriály

1998 Putkinotko (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1988 Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Pitkä farmari (E03)
1986 Jääkaapissa on ruokaa, nähdään illalla, hei (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
Musta tuntuu (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1980 Suomalainen rakkaus (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Hylätty tarjous (E02)
Tuntematon diplomaatti (E01)
Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1970 Pääluottamusmies (TV seriál)
1967 Lapsuuteni (TV seriál)

Dokumentární

1979 Kruunaus (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky