foto

Klaus Fuxjäger

  • nar. 1.3.1966 (53 let)
    Lienz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 My Diary
2012 Modrý tygr
Třetí poločas
2009 2Bobule
Ocas ještěrky
2005 Kinderspiel
2004 The Student of Prague
2003 Derrière les volets
2001 Vyhnání z ráje
1999 Ludmila S. (studentský film)
1998 Minulost
1997 Bílá hora (studentský film)
1996 Last Fighter, The
Mimo provoz (studentský film)

Dokumentární

2000 Praha mizerná (TV seriál)
1999 Bezúčelná procházka Jiřího Barty (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Ludmila S. (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Ludmila S. (studentský film)