foto

Theodor Fontane

  • nar. 30.12.1819
    Neuruppin, Mark Brandenburg, Prusko (nyní Brandenburg, Německo)
  • zem. 20.9.1898 (78 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Unterm Birnbaum (TV film) - kniha
2009 Effi Briestová - kniha
1991 Spiel mit dem Feuer (TV film) - kniha
1986 Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film) - kniha
1985 Franziska (TV film) - kniha
1984 Die Poggenpuhls (TV film) - kniha
1983 Mathilde Möhring (TV film) - kniha
1982 Frau Jenny Treibel (TV film) - kniha
Melanie van der Straaten (TV film) - kniha
1979 Gefangen in Frankreich: Theodor Fontane im Krieg 1870/71 (TV film) - kniha
Stýna (TV film) - kniha
1977 Cecile (TV film) - kniha
Grete Minde - kniha
Mathilde Möhring (TV film) - kniha
Schach von Wuthenow (TV film) - kniha
1976 Jenny Treiblová (TV film) - kniha
1974 Effi Briestová - kniha
1973 Unterm Birnbaum - kniha
1970 Effi Briest (TV film) - kniha
1968 Mathilde Möhring (TV film) - kniha
Unwiederbringlich (TV film) - kniha
1966 Die Geschichte des Rittmeisters Schach von Wuthenow (TV film) - kniha
1963 Irrungen - Wirrungen (TV film) - kniha
Unterm Birnbaum (TV film) - kniha
1955 Rosen im Herbst - kniha
1951 Zásnuby s Corinnou - kniha
1950 Mathilde Möhring - kniha
1945 Das alte Lied - kniha
Stumme Gast, Der - kniha
1939 Der Schritt vom Wege - kniha
1937 Ball im Metropol - kniha

TV seriály

1975 Stechlin, Der (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Irrungen, Wirrungen (TV film) - původní scénář

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky