foto

Tamila Koulieva

  • nar. 1967
    Moskva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Raftis
2012 Meteora
2004 Ftasamee!...
2001 ...ki avrio mera einai
1998 Apo tin akri tis polis
1997 Avrio tha xeroume - Dharma Blue Bums
Vasiliki

TV seriály

2018 Gynaika horis onoma (TV seriál)
2016 San oikogeneia (TV seriál)
2013 Brousko (TV seriál)
2009 Karma (TV seriál)
2006 An m' agapas (TV seriál)
2005 O thisavros tis Angelinas (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)
To spiti dipla sti thalassa (TV seriál)
2001 Oso yparhei agapi (TV seriál)
Treis hires (TV seriál)
2000 Erasitehnis anthropos (TV seriál)
1998 Zoi pou den ezisa, I (TV seriál)
1995 Oi dromoi tis polis (TV seriál)
1992 Tmima ithon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky