foto

Mauno Kuusla

  • nar. 21.11.1931 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1986 Minun maailmani (TV film)
1984 Kevyen musiikin vuosikonsertti Lappeenrannassa (koncert)
1982 Säätiö (TV film)
1981 Aikalisä (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1980 Opri ja Oleksi (TV film)
Tartsan Koivula suomalaisessa leppämetsässä (TV film)
1979 Ljubov Jarovaja (TV film)
1978 Olga (TV film)
Teatterituokio: Harmaalakkinen tyttö (TV film)
1977 Teatterituokio: ...rakkaudella Sinun (TV film)
Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
Toreilta ja turuilta (TV film)
1976 Ennen auringonlaskua (TV film)
1975 Anjuta (TV film)
Matti ja Mathilda (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)
1973 Mun mummoni muni mammani (TV film)
1970 Kesäilta laiturilla (TV film)
Onneksi on rahaa (TV film)
1969 Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
1968 Papin päivä (TV film)
Yksin (TV film)
1967 Fidelio Savonlinnan Oopperajuhlilla (divadelní záznam)
1965 Carmina burana (TV film)
Roinilan talossa (TV film)

TV seriály

1985 Ramppikuume (TV seriál)
1983 Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)

TV pořady

1985 Kamoon - kielet poikki (TV pořad)
1984 Mystinen ilta (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)
1981 Hukkaputki (TV pořad)
Rock-ilta (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)
1969 Kuustudio (TV pořad)
1968 Sinbad (TV pořad)
1967 Itsenäisyyspäivän vastaanotto Tasavallan presidentin linnassa (TV pořad)
1958 Palapeli (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky